Laat een kunstgebit plaatsen in Breda bij Tandprothetische Praktijk I.A. Van der Gaag. Een kunstgebit is een ideale oplossing wanneer u tanden of kiezen mist. Een prothese of kunstgebit vervangt uw eigen tanden, zodat u weer goed kunt eten en openlijk kunt lachen. Het kiezen voor een kunstgebit kan best een lastige beslissing zijn. Wij adviseren u graag welke opties er zijn, en of een kunstgebit voor u de beste oplossing is.

Soorten kunstgebitten

Een prothese maken we op maat van kunsthars of metaal en namaaktanden. De meeste protheses kunt u uitdoen, maar er zijn ook protheses die vast in uw mond zitten.

Kunstgebit

Mist u veel tanden of verkeert uw gebit in een slechte staat? Dan kan een volledig uitneembaar kunstgebit nodig zijn. Een kunstgebit dat niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect past. Dat is een waar kunstwerk en hetgeen waar we altijd naar streven. Het maken van een kunstgebit vergt het nodige precisiewerk. We nemen uitgebreid de tijd om het mooi en goed passend te krijgen.

Klikgebit (implantaten)

Een loszittende onderprothese is één van de meest voorkomende klachten bij dragers van een kunstgebit. Herkent u deze klachten? Belemmert het u in uw dagelijkse functioneren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een klikgebit zit vast aan de kaak met implantaten. Het voordeel van een klikgebit is dat u uw gebit gewoon in en uit kunt doen en daardoor goed kunt reinigen.

Frameprothese

U kunt bij Tandprothetische Praktijk I.A. Van der Gaag in Breda ook terecht voor een frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd. Een frame prothese is een ‘gedeeltelijk kunstgebit’ dat uw eigen gebit aanvult. Een frameprothese heeft diverse voordelen. Het zit stevig in de mond, zorgt voor meer smaak doordat uw gehemelte niet volledig bedekt is en er is over het algemeen weinig reparatie nodig.

Tandprothetische Praktijk I.A. Van der Gaag in Breda

Overweegt u een prothese te nemen? Dan kunt u bij ons terecht voor een gratis en deskundig advies. We onderzoeken de mondholte grondig en bespreken vervolgens de mogelijkheden. Tijdens het behandeltraject besteden we veel tijd en aandacht aan onze cliënten. We streven altijd naar een perfect resultaat.

NAAR CONTACT