Wilt u uw tanden bleken in Breda? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk I.A. Van der Gaag in Breda aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u met een stralende witte glimlach de deur uit loopt.

Een wit gebit

Iedereen wil een mooie glimlach. Een wit gebit geeft een gezonde uitstraling en zelfvertrouwen. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun tanden een paar tinten witter te maken. Overweegt u een bleekbehandeling? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier! Bleek uw tanden altijd onder begeleiding. Op die manier weet u dat het veilig gebeurt en hoeft u zich geen zorgen te maken over de gezondheid van uw tanden.

De kleur van uw tanden

Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen zijn voor een groot deel bepalend voor de kleur van de tand of kies. De één heeft wittere tanden de ander. Dat is voor een groot deel erfelijk bepaald, maar ook voeding en mondverzorging spelen een grote rol. Tanden worden donkerder doordat kleurstoffen uit voedingsmiddelen vanuit de tandplak in het glazuur dringen. Ook roken kan zorgen voor verkleuringen van de tanden. Daarnaast worden tanden donkerder naarmate u ouder wordt. Waar de glazuurlaag dunner wordt door slijtage gaat de vorming van tandbeen altijd door. Hierdoor wordt de laag geelkleurig tandbeen steeds dikker.

Methode voor veilige witte tanden

Voordat u uw tanden laat bleken is het belangrijk dat de tandarts eerst kijkt naar de huidige kleur van uw gebit en wat de oorzaak van de verkleuringen is. Tevens stelt hij dan vast of uw tanden gezond zijn, of ze vrij van gaatjes zijn en of uw vullingen niet lekken.

Tanden bleken in Breda bij Praktijk I.A. Van der Gaag

Wilt u een stralend witte glimlach? Bij Tandprothetische Praktijk I.A. Van der Gaag in Breda kunt u op een veilige manier uw tanden laten bleken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

NAAR CONTACT